Prodaja BAS standarda

Za kupovinu BAS standarda trebate se prvo registrovati ukoliko to ranije niste učinili, a potom u Katalogu pronaći standarde za koje ste zainteresovani. Standarde koji su Vam potrebni smještate u korpu za kupovinu i nakon što završite s procedurom narudžbe, dobit ćete obrazac sa specifikacijom naručenih standarda. Taj obrazac bit će ujedno i Vaš zahtjev za predračun.

Prilikom formiranja narudžbe možete odlučiti u kojoj formi želite da vam standardi budu dostavljeni (PDF format elektronski/papir-poštom/papir-lično u ISBiH).

 

Nakon toga, dobit ćete zvanični predračun od našeg Instituta sa svim referencama koje su Vam potrebne za plaćanje naručenih standarda.

Po prijemu Vaše potvrde o uplati, standardi će vam, zajedno s računom, biti dostavljeni u onoj formi za koju ste se prilikom narudžbe odlučili. Ukoliko želite, standarde možete preuzeti lično u prostorijama Instituta za standardizaciju BiH.

 

 

NAPOMENA:  BAS Standardi se prodaju u elektronskoj (PDF) i papirnoj formi koji se upućuju poštom, za vrijeme pandemije prouzrokovane korona virusom.

 

 

 

 

 

 

21 Mar 2012