Nova usluga: Prodaja BAS standarda u elektronskom formatu

Nova usluga: Prodaja BAS standarda u elektronskom formatu

Prema posljednjim istraživanjima, u svijetu je prodaja knjiga i časopisa u elektronskom formatu premašila prodaju u papirnoj formi. Ništa čudno, jer se kupljeni dokument u elektronskom formatu dobija odmah po izvršenoj uplati, a time se ujedno doprinosi i očuvanju prirode, jer se ne koristi papir.

 

Radi praćenja ovog globalnog trenda, Institut za standardizaciju BiH je odlučio da unaprijedi svoje usluge, pa je uvedena usluga prodaje BAS standarda u elektronskom formatu.

 

Ova usluga omogućava brz pristup standardima, s obzirom na to da se skraćuje vrijeme koje je potrebno da kupljeni standardi stignu poštom na adresu kupca, što je, do uvođenja ove usluge, bio jedini način dostave standarda.

 

Da biste dobili standarde u elektronskom formatu, sve što treba da učinite je da, prilikom kreiranja narudžbe na našem internet sajtu, u polju „Način dostave” izaberete opciju „E-mail (PDF)”. Po evidentiranoj uplati, na e-mail ćete dobiti link za preuzimanje standarda koje ste naručili.

 

Sva dodatna pitanja o prodaji standarda u elektronskom formatu, kao i o prodaji uopšte, možete poslati na e-mail stand@bas.gov.ba, ili nam se obratiti putem telefona: 057 310 580 ili faksa: 057 310 575.

 

 

 

05 Dec 2019