BAS EN 14627:2007

Početna » Standardizacija » BAS EN 14627:2007
BAS EN 14627:2007 Print
Status: Važeći
Jezik: engleski
Broj stranica: 14
Objavljen: 2007-05-18
Glasnik: 2007/1-2
Izdanje: 1.
Referentni broj izvornog dokumenta i stepen usklađenosti:
EN 14627:2005, identičan

Cijena: 46 KM

Add to cart

Naslov

Prehrambeni proizvodi - Određivanje elemenata u tragovima - Određivanje ukupnog arsena i selena putem atomske apsorpcione spektrometrije sa hidridnom generacijom nakon spaljivanja pod pritiskom (HGAAS)

Naslov na engleskom jeziku

Foodstuffs-Determination of trace elements - Determination of total arsenic and selenium by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after pressure digestion

Područje primjene

Opće metode za ispitivanje i analizu prehrambenih proizvoda

Područje primjene na engleskom jeziku

This document specifies two methods: one method for the determination of total arsenic and another method for the determination of selenium in foodstuffs by hydride generation atomic absorption spectrometry (HGAAS) after pressure digestion. Specific foodstuffs for which European Standards exist are excluded from the scope of this horizontal European Standard. It is the task of the analyst to review if vertical standards exist. For the determination of total arsenic in high concentration in e.g. seafood, the method specified in EN 14332 can be used.

Tehnički komitet

ICS

Direktiva/Uredba

Nema informacija.

Nacionalne aktivnosti

Nema informacija.

Faza izrade standarda

60.60 - BAS standard dostupan javnosti (BAS) - Datum realizacije: 2007-05-18