BAS EN ISO 21415-4:2008

Početna » Standardizacija » BAS EN ISO 21415-4:2008
BAS EN ISO 21415-4:2008 Print
Status: Važeći
Jezik: engleski
Broj stranica: 8
Objavljen: 2008-10-06
Glasnik: 2008/4
Izdanje: 1.
Referentni broj izvornog dokumenta i stepen usklađenosti:
EN ISO 21415-4:2007, identičan
ISO 21415-4:2006, identičan

Cijena: 30 KM

Add to cart

Naslov

Pšenica i pšenično brašno - Sadržaj glutena - Dio 4: Određivanje suhog glutena preko mokrog glutena brzom metodom sušenja

Naslov na engleskom jeziku

Wheat and wheat flour - Gluten content - Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying method

Područje primjene

Žitarice, mahunarke i proizvodi od žitarica i mahunarki

Područje primjene na engleskom jeziku

ISO 21415-4:2006 specifies a rapid method for the determination of the dry gluten content from wet gluten obtained as specified in either ISO 21415-1 or ISO 21415-2. The method can also be used to determine the moisture content of the wet gluten.

Tehnički komitet

ICS

Direktiva/Uredba

Nema informacija.

Veza sa BAS standardima

Nema informacija.

Faza izrade standarda

60.60 - BAS standard dostupan javnosti (BAS) - Datum realizacije: 2008-10-06

Oznaka standarda
Status
Jezik
Objavljen
Br. str.
Cijena
Kupi
Važeći
2008-10-06
11
38 KM 
Kupi
Pšenica i pšenično brašno - Sadržaj glutena - Dio 1: Određivanje mokrog glutena manuelnom metodom
Povučen
2009-07-07
13
46 KM 
Kupi
Pšenica i pšenično brašno – Sadržaj glutena – Dio 2: Određivanje mokrog glutena na mehanički način
Važeći
2016-06-24
19
53 KM 
Kupi
Pšenica i pšenično brašno – Sadržaj glutena – Dio 2: Određivanje vlažnog glutena i indeksa glutena mehaničkim načinima
Važeći
2008-10-06
8
30 KM 
Kupi
Pšenica i pšenično brašno - Sadržaj glutena - Dio 3: Određivanje suhog glutena preko mokrog glutena metodom sušenja